Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ώρα ευθυνών απέναντι στη Δημοτική Αστυνομία.


Για πρώτη φορά το Σάββατο ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης επέτρεψε την εφαρμογή του νόμου καταστροφής παράνομων εμπορικών προϊόντων που κυρίως διακινούνται από αλλοδαπούς, με ανεξήτηλα σπρέι. Το σπρέι καταστρέφει το προιόν και έτσι δεν πουλιέται.
Έτσι δήλωσε ο Υπουργός (τρομάρα του) ότι θα καταπολεμήσει την αισχροκέρδεια, θα προστατεύσει την δημόσια υγεία (γιατί ως γνωστών μολύνουν την ατμόσφαιρα οι μικροπωλητές) και τον καταναλωτή.

Έτσι και 'μεις είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας προς του δημοτόμπατσους πολεμώντας τους σε περίπτωσεις τέτοιας ψυχολογικής και σωματικής βίας (που θα υπάρξει βία, γιατί κανένας δεν αφήνει να καταστρέφουν την περιουσία του με το "έτσι θέλω") ως προς τους μικροπωλητές-άνεργους.

Ενδεικτικό είναι ότι ο "κύριος" Χρυσοχοΐδης διαλέγει τον εύκολο δρόμο καταδικάζοντας (κατ'αυτόν και το Δημοκρατικό του σύστημα) τον εκτελεστή και όχι τον ηθικό αυτουργό. Και όχι τον ηθικό αυτουργό γιατί οι Έλληνες (κυρίως) που μοιράζουν το εμπόρευμα αυτό σε αλλοδαπούς με το που καταφτάνουν στην Ελλάδα για την αναζήτηση καλύτερης ζωής, ψάχνοντας τις άκρες τους φτάνεις εύκολα αν όχι στον ίδιο σε κάποιον κοντινό του. Μπορεί π.χ. κάποιος να φανταστεί μία δικαστική διαμάχη για το θέμα αυτό μεταξύ Πάγκαλου π.χ. και Χρυσοχοΐδη (μη λαμβάνοντας καν υπ'όψην την βουλευτική ασυλία);

Αναρωτιέμαι αφελέστατα πότε ο κόσμος θα ξυπνήσει για να δει πως θα είναι αυτός ο αυριανός "Πακιστανός" και "Αφγανός" που τόσο απεχθάνεται του οποίου θα του χρωματίζουν τα "παράνομα" προϊόντα εμπορείας.

Η μόνη λύση είναι η Αλληλεγγύη! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!